Growing Trees

Growing Trees

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Folkeskove

Formålet med de nye folkeskove er at bidrage til sikring af rent drikkevand, at skabe nye rekreative områder og natur samt at mindske den globale opvarmning.

Om Growing Trees

Growing Trees Network Foundation er en selvejende institution, hvis overordnede formål er at etablere nye folkeskove på jord ejet af kommuner, stat eller kirke i Danmark og udlandet. Der etableres også folkeskove på områder med adgang for offentligheden, der er ejet af virksomheder, organisationer og private.

Etablering af nye skove på kommunal eller statslig jord foretages med det formål at skabe et grønnere Danmark samt sikre klimaet og nedsætte CO2 udslippet.

Sekundært formål med Growing Trees Network Foundation er at yde finansiel støtte til kommuners og stats jordopkøb i områder med særlige drikkevandsinteresser med henblik på hurtigere at etablere beskyttende folkeskove.

Med etablering af disse skove bidrages til at sikre grundvandsressourcer og klima samtidig med CO2 udslippet nedbringes.

Roholl Bedemandsforretning er din lokale bedemand. Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring, der servicerer hele København. Vores hovedafdeling ligger på Valby Langgade i Valby, men vi har afdelinger rundt i hele København, hvor vores bedemænd sidder klar ved telefonerne.

Kontakt os hele døgnet

Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne hele døgnet og alle ugens syv dage for at rådgive dig, besvare spørgsmål eller aftale et møde. Et møde kan enten foregå hos dig, på afdødes bopæl eller i en af vores mange bedemandsforretninger i København. Vi er klar ved telefonerne, uanset hvornår du ringer – vi står til din rådighed, når der skal arrangeres begravelse.

Ring mig op