Priser

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Få et overblik over prisen

Lige så forskellige vi har været i livet, er vi det også i døden. Valget af, hvorledes en begravelse eller bisættelse skal foregå, er derfor et personligt og individuelt valg. Prisen på en begravelse/bisættelse afhænger derfor også af, hvilke behov og ønsker afdøde og de pårørende har.

Hos Roholl Bedemandsforretning lægger vi vægt på at finde frem til en ceremoni, der er i både afdødes og pårørendes ånd. Ud fra de konkrete ønsker, udarbejder vi et prisoverslag. Vi vil i prisoverslaget udspecificere de opgaver vi leverer samt de ydelser, vi formidler gennem andre leverandører, herunder f.eks. udlæg til krematorium og kirkegård.

Hvid kiste til kremering
fra kr. 5.995,00
Hvid kiste med eller uden kors til kremering inkl. polstring med pude- og dynebetræk

Hvid kiste til begravelse
fra kr. 6.995,00
Hvid kiste med eller uden kors til begravelse inkl. polstring med pude- og dynebetræk

Urner
fra kr. 695,00

Rustvognskørsel m/ 1 mand
fra kr. 1.495,00
Rustvognskørsel indtil 20 km. med 1 mand hverdage fra kl. 9:00 – 16:00

Rustvognskørsel m/ 2 mand
fra kr. 2.390,00
Rustvognskørsel indtil 20 km. med 2 mand hverdage fra kl. 9:00 – 16:00

Tillæg v/ kørsel efter kl. 16, weekender og helligdage
fra kr. 900,00
Tillæg for kørsel efter kl. 16:00 på hverdage samt lørdage, søndage og helligdage

Udlægning og transport af kranse og blomster
fra kr. 495,00
Udlægning og transport af kranse og blomster på hverdage fra kl. 9:00 – 16:00

Transport af urner
fra kr. 795,00
Transport af urner i Danmark

Honorar*
fra kr. 4.885,00
Honorar for tilrettelæggelse, koordinering, anmeldelse, assistance ved højtideligheden m.m. i normal forretningstid

Alle priser er inkl. moms.

*Vores honorar dækker tidsforbruget i forbindelse med tilrettelæggelse af begravelsen/bisættelsen, koordinering med præst, kirke, kirkegård m.v. Honoraret dækker desuden bistand ved annoncering, blomsterbestilling, anmeldelse af dødsfaldet til myndighederne m.v. Der kan opkræves et mindre finansieringsbidrag for kontante udlæg, som afholdes på boets vegne.

Roholl Bedemandsforretning modtager provision fra enkelte faste leverandører. Vi garanterer dog, at dette betyder ikke, at den samlede pris er højere, end hvis du selv køber direkte hos leverandøren. Som det også gør sig gældende inden for andre brancher, så har vi gennem mangeårigt samarbejde opnået særligt fordelagtige priser, hvorfor vi køber billigere ind, end det er muligt for almindelige privatkunder. Derfor vil den samlede pris altid være i vores kunders favør. Udgifter til krematorium og kirkegård vil almindeligvis også være at finde på vores faktura.

Du er til enhver tid velkommen til at få udarbejdet et uforpligtende prisoverslag.

muslingeskal på strand
sorte sten på sandstrand

Roholl Bedemandsforretning er din lokale bedemand. Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring, der servicerer hele København. Vores hovedafdeling ligger på Valby Langgade i Valby, men vi har afdelinger rundt i hele København, hvor vores bedemænd sidder klar ved telefonerne.

Kontakt os hele døgnet

Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne hele døgnet og alle ugens syv dage for at rådgive dig, besvare spørgsmål eller aftale et møde. Et møde kan enten foregå hos dig, på afdødes bopæl eller i en af vores mange bedemandsforretninger i København. Vi er klar ved telefonerne, uanset hvornår du ringer – vi står til din rådighed, når der skal arrangeres begravelse.

Ring mig op