Kontakt

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne for at rådgive dig, besvare eventuelle spørgsmål eller aftale et møde. Et møde kan foregå hos dig, på afdødes bopæl eller i en af vores forretninger.

Vi kan også hjælpe, hvis din begravelse skal være lidt ud over det sædvanlige.

Vores medarbejdere

Bjarne Roger Hansen

Bedemand

Bjarne er eksamineret bedemand men er oprindelig uddannet bankassistent i Københavns Handelsbank, hvor han slog sine folder, inden han sadlede om og gik ind i familiefirmaet. Bjarne har været bedemand i 40 år, hvor han har bistået og støttet pårørende, når deres kære skal sendes på den sidste rejse. I sin fritid er Bjarne dedikeret lystfisker, ligesom han bruger mange timer i haven. I øvrigt er Bjarne medlem af Den Danske Frimurerorden.

Eva

Bedemand

Eva er eksamineret bedemand og har gennem hele hendes professionelle karriere arbejdet med mennesker, de sidste 25 år som bedemand. For Eva betyder det meget, at støtte pårørende i en svær tid og hun tager sit ansvar alvorligt. Privat er Eva bestyrelsesmedlem i foreningen Soroptimist, der arbejder for at skabe bedre livsvilkår for kvinder og børn. Eva er gift med Bjarne på 26. år og fritiden bruges aktivt både med gymnastik og sociale arrangementer med veninder og familie.

David

Bedemand

David er yngste mand i forretningerne og som søn af Bjarne, har han fået bedemandsfaget ind med modermælken. Således hjalp David allerede som 15-årig med at polstre kister, og som 17-årig var han med ved ilægninger. Som 20-årig sad David bag rattet i rustvognen og i 2004, samme år som han bestod bedemandsuddannelsen hos Danske Bedemænd, blev han fuldtidsansat i forretningen. Fritiden bruger David med sin Franske Bulldog, træning i det lokale FitnessWorld og motorsport.

Henrik Larsen

Bedemand

Henrik Larsen har været bedemand i mere end 20 år. Henrik er oprindelig udlært lædervarehandler, og inden han sadlede om og blev bedemand, har han været selvstændig med egen lædervareforretning. Henrik har også solgt computere og kopimaskiner, så han har været lidt omkring. Henrik er bosiddende i Slagelse, samlevende med Susanne, der er advokatsekretær, og far til to voksne børn, en dreng og en pige. Henrik interesserer sig for heste, og har 80 heste opstaldet på sin ejendom.