Urner og kister

Urner og kister

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Se udvalget af urner og kister

Hos Roholl Bedemandsforretning køber vi alle vores kister hos Tommerup Kister på Fyn, som producerer kister ud fra et motto, der lyder: “Hvad vi låner fra naturen, leverer vi tilbage til naturen”. Det betyder kort fortalt, at de planter et træ, for hver eneste kiste de leverer, hvilket indtil videre har skabt 11.000 træer til de danske skove.

Her på siden kan du se et udvalg af vores kister og urner. Du kan klikke på billederne for at forstørre, og du er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge, så du træffer det rigtige og personlige valg.

Roholl Bedemandsforretning er din lokale bedemand. Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring, der servicerer hele København. Vores hovedafdeling ligger på Valby Langgade i Valby, men vi har afdelinger rundt i hele København, hvor vores bedemænd sidder klar ved telefonerne.

Kontakt os hele døgnet

Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne hele døgnet og alle ugens syv dage for at rådgive dig, besvare spørgsmål eller aftale et møde. Et møde kan enten foregå hos dig, på afdødes bopæl eller i en af vores mange bedemandsforretninger i København. Vi er klar ved telefonerne, uanset hvornår du ringer – vi står til din rådighed, når der skal arrangeres begravelse.

Ring mig op