Vores ydelser

Vores ydelser

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi er medlem af brancheorganisationen
Danske Bedemænd

Vi hjælper med den begravelse du ønsker

Hos Roholl Bedemandsforretning arrangerer vi alle former for begravelser og bisættelser. Vi kan således bistå ved både kirkelige og borgerlige begravelser. Vi har desuden mange års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser, hvis afdøde tilhørte et andet trossamfund end Folkekirken – og vi kan også hjælpe, hvis ceremonien skal være lidt ud over det sædvanlige.

Kontakt os, uanset afdødes trosretning eller ønsker til ceremonien. Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne hele døgnet, for at hjælpe dig.

klippetoppe omkranset af skyer

Roholl Bedemandsforretning er din lokale bedemand. Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring, der servicerer hele København. Vores hovedafdeling ligger på Valby Langgade i Valby, men vi har afdelinger rundt i hele København, hvor vores bedemænd sidder klar ved telefonerne.

Kontakt os hele døgnet

Vores bedemænd sidder klar ved telefonerne hele døgnet og alle ugens syv dage for at rådgive dig, besvare spørgsmål eller aftale et møde. Et møde kan enten foregå hos dig, på afdødes bopæl eller i en af vores mange bedemandsforretninger i København. Vi er klar ved telefonerne, uanset hvornår du ringer – vi står til din rådighed, når der skal arrangeres begravelse.

Ring mig op